Vergleich von zwei Lehrwerken: "Heute haben wir Deutsch" und "Wer? Wie? Was?" - Podušková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka porovnává dvě učebnice němčiny z hlediska toho, jak která učebnice rozvíjí kommunikativní dovednosti žáků. Vychází ze svého pedagogického praktika na základní škole.
Srovnání dvou učebnic: "Heute haben wir Deutsch" a "Wer? Wir? Was?"
Keywords: němčina; učebnice; porovnání; komunikativní metody; vyučovací metody