Aplikace pro správu majetku a aktiv organizace - Hervert, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato práce se zabývá vytvořením portálového řešení a aplikace pro správu aktiv a majetku organizace. Jako portálové řešení je zvolena open-source technologie Liferay a aplikace je vytvořena pomocí portletů. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, představeny dostupné portály a nastíněn způsob vývoje pro Liferay Portal. Praktická část se věnuje použitým technologiím a implementaci, úpravám a konfiguraci Liferay portálu a aplikace.
Asset Management Application
Keywords: portály; portlety; Asset; Management; Java; Liferay; Vaadin; LDAP; portals; portlets; Asset; Management; Java; Liferay; Vaadin; LDAP