Marketingová komunikace letecké školy se zájemci o absolvování výcviku profesionálního pilota - Benáčková, Karolína (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce se zaměřuje na marketingovou komunikaci letecké školy se zájemci o výcvik profesionálního pilota. Hlavním cílem je analyzovat současný stav komunikace letecké školy Aviatický klub a navrhnout vhodná doporučení pro její zlepšení. V rámci práce byl proveden průzkum mezi zájemci o pilotní výcvik, jehož výsledky slouží jako podklad pro návrh konkrétních komunikačních strategií a opatření, které mohou přispět ke zvýšení zájmu o nabídku letecké školy.
Marketing Communication of a Flight School with Prospective Professional Pilot Trainees
Keywords: marketingová komunikace; letecká škola; profesionální pilot; výcvik pilota; Aviatický klub; propagace; marketing communication; flight school; professional pilot; pilot training; Aviatický klub; promotion