Zvýšení poptávky po službách Četrans, a.s. - Pešek, Jan (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá analýzou současného stavu poptávky po službách Četrans a.s. Hledá a navrhuje možnosti jak poptávku zvyšovat.
The Augment of demand for service of Četrans a.s.
Keywords: Doprava; Četrans a.s.; propagace; Reklama; komunikační mix; poptávka