Podpora rozvoje mobility ve veřejné osobní dopravě - Kudláčková, Nina (Univerzita Pardubice, 2007)
Předložená disertační práce vychází z analýzy současného stavu v oblasti podpory rozvoje mobility v České republice a v rámci Evropské unie. Pozornost je věnována zejména identifikaci problematických oblastí v oblasti legislativy, související s problematikou podpory mobility a se systémy veřejné dopravy vůbec.
The support of mobility development in public passenger transport
Keywords: Public passenger transport; mobility development; legislative area; Veřejná osobní doprava; mobilita; legislativa