Analýza daňových podvodů v ČR - Kadlecová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2012)
Obsah této bakalářské práce se zaměřuje na analýzu daňových podvodů v České republice. První část bakalářské práce se zabývá základními pojmy, které souvisejí s daňovou problematikou. Druhá část analyzuje vývoj sledovaných typů daňových podvodů v České republice a v jednotlivých regionech z hlediska počtu zjištěných případů trestných činů, počtu stíhaných osob a výše způsobené škody.
Analysis of Tax Cheats in the Czech Republic
Keywords: daně; česká daňová soustava; daňová kontrola; daňový únik; daňové trestné činy; taxes; czech system of taxation; tax search; tax evasion; tax resistance