Analýza hospodaření s odpady v podnicích - Brettlerová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce analyzuje aplikaci právních předpisů z oblasti odpadového hospodářství a zhodnocuje současný stav odpadového hospodářství ve vybraných podnicích.
The analysis of economy with wastes in companies
Keywords: Odpadové hospodářství; Odpady; environmentální náklady; Analýza; Aliachem