Logistické požadavky na dopravní prostředky (silniční doprava) - Rulc, Milan (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce popisuje a snaží se zhodnotit logistické požadavky na jednotlivé dopravní prostředky užívané v nákladní silniční dopravě. Zabývá se jejich možným využitím a parametry včetně návrhu opatření pro realizaci uspokojení potřeb a vyhodnocení z hlediska logistických a přepravních technologií.
Logistic requirements on vehicles (highway transportation)
Keywords: dopravní prostředky; silniční doprava; Logistika; nákladní silniční doprava