Dynamická simulace logistických procesů v expedičním centru dílů ve Škoda Auto a.s. - Průcha, Jakub (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zaměřuje na logistické procesy v expedičním centru dílů ve společnosti Škoda Auto. Zmíněné procesy jsou analyzovány pomocí dynamické simulace a na základě výsledků jsou odhalena úzká místa. Poslední dvě kapitoly obsahují návrhy na zlepšení těchto procesů a jejich zhodnocení.
Dynamic simulation of logistic processes in the parts expedition center at Škoda Auto a.s.
Keywords: expediční centrum dílů; Škoda Auto; dynamická simulace; parts expedition center; Škoda Auto; dynamic simulation