Elektronická zabezpečovací a monitorovací jednotka - Černohlávek, Petr (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá elektronickou ostrahou budov. Hlavním předmětem je konstrukce zabezpečovací jednotky, která umožňuje připojení, běžně vyráběných zabezpečovacích čidel a poplachových zařízení. Zmiňovanou zabezpečovací jednotku je možné ovládat prostřednictvím ovládací klávesnice, která dále slouží k monitorování stavů ve střeženém objektu. Konstrukce ovládací klávesnice je také předmětem této práce.
Electronic security and monitoring unit
Keywords: ostraha budov; systém EZS; zabezpečení; security of buildings; system EZS; security