Návrh mobilního zařízení pro kontrolu osobních automobilů - (:unkn) unknown (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci řeší ideový návrh mobilního zařízení pro kontrolu vozidel kategorie M1 a N1, jejichž celková hmotnost nepřevyšuje 3.5t, vybaveného kontrolními a měřícími přístroji na úrovni stacionární STK, SME a detekčními přístroji umožňujícími identifikaci upravovaných VIN čísel karoserií a motorů kontrolovaných automobilů.
Proposal of mobile arrangement for verification of passenger cars
Keywords: silniční doprava; automobily; kontrolní zařízení; měřící zařízení; kontrola vozidel