Zvýšení propustnosti terminálu mezinárodního letiště Praha Ruzyně - Šourek, David (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato dizertační práce se zabývá stanovením kapacity letištního terminálu na letišti Praha Ruzyně. Jsou zde zmíněny metody pro stanovení kapacit jednotlivých subsystémů terminálu. Je stanoveno kritické místo v terminálu. Práce dále obsahuje vytvořený simulační model a návrh na zvýšení propustnosti terminálu.
Increasing of terminal capacity at international airport Praha Ruzyně
Keywords: airport; terminal; capacity; letiště; terminál; kapacita