Externí financování investic ve Stavebním podniku Ralsko, a.s. - Hlaváčová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2002)
Cílem práce je charakterizovat základní možnosti získávání externích zdrojů pro financování investic podniku a zhodnotit a analyzovat zvolený způsob fifnacování u dvou vybraných investičních projektů, které realizoval Stavební podnik Ralsko, a.s.
External financing of investment in Building company Ralsko, a.s.
Keywords: investiční výstavba; Rozhodování; ekonomické hodnocení; hodnocení investic; Zdroje financování; bankovní úvěry; finanční leasing; Stavební podnik Ralsko