Analýza bytové výstavby v ČR - Burdová, Jana (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na popis a zhodnocení stavu a vývoje bytové výstavby v České republice. První část je věnována vysvětlení základních pojmů v oblasti bydlení a charakteristice současné situace v bytové výstavbě. Druhá část práce se zabývá analýzou bytové výstavby a vyhodnocením rozdílů mezi regiony.
Analysis of housing development in the Czech Republic
Keywords: bydlení; bytové politiky; suburbanizace; intenzita bytové výstavby; regiony; housing; housing policy; suburbanization; intensity of housing development; regions