Možnost zavedení spěšných vlaků na trati 323 - Paloch, Jan (Univerzita Pardubice, 2019)
V bakalářské práci bude řešen problém příliš dlouhých jízdních dob na železniční trati 323, porovnání jízdních dob po teoretickém zavedení spěšných vlaků a zhodnoceny dopady tohoto zavedení na osobní vlaky, tedy změny jízdních dob, nová místa křížení a podobně. Bude použita metoda deskripce, komparace, analýzy a syntézy.
Possibility of deployment of fast trains on track 323
Keywords: trať 323 Valašské Meziříčí - Ostrava; jízdní doby; spěšné vlaky; track 323 Valašské Meziříčí - Ostrava; travel time; fast trains