Optimalizace provozu podniku - Jansa, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na organizační strukturu podniku. Představena je teorie organizačních struktur, jejich typy, ukazatele a způsoby vytváření. V následující části je analyzována aktuální organizační struktura společnosti Primátor a.s., porovnány jsou i předchozí modely struktury a určeny jednotlivé nedostatky struktury. V návaznosti na analýzu jsou navrhnuty nové modely upravené struktury.
Business process optimization
Keywords: organizování; organizační struktura; rozpětí řízení; centralizace; organizing; organizational structure; scope of management; centralization