Hodnocení životnosti lepených spojů na pozinkované oceli - Dressler, Štěpán (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je věnována hodnocení životnosti lepeného spoje na pozinkované oceli. Zabývá se principem pozinkování oceli, technologickými postupy při lepení a konstrukčními lepidly. V praktické části je vyhodnocena životnost lepených spojů za působení různých vnějších podmínek.
Evaluation of lifetime glue joints on zinc plated steel
Keywords: pozinkované oceli; lepené spoje; adherend; lepidla; pevnost lepeného spoje; zinc plated steels; glued joints; adhesives; glued joint strength