Plánování v malém podniku - Kelnerová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato diplomová práce je zaměřena na problematiku plánování v malém podniku. Práce je rozdělena do pěti částí. První kapitola poskytuje základní teoretické informace, jejichž znalost je nezbytná pro pochopení problematiky. Druhá kapitola již obsahuje informace o společnosti Mátl & Bula, s.r.o. Ve třetí kapitole je vypracován strategický plán. Ve čtvrté kapitole je popsán plán výroby konkrétního výrobku. V páté kapitole jsou navrženy možnosti zlepšení plánovací činnosti.
Planning in a small company
Keywords: plánování; strategické plánování; strategický plán; plán nákupu; plán výroby; plán odbytu; manipulační technika; podnik Mátl & Bula, s.r.o.; planning; strategy planning; strategy plan; purchase plan; production plan; sales plan; handling machinery; company Mátl & Bula