Právní aspekty péče o zaměstnance v obchodní společnosti RUBENA a. s. - Frýdková, Marie (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem diplomové práce je podat ucelený pohled na péči o zaměstnance v obchodní společnosti RUBENA a. s. Práce je rozdělena do čtyř tematických celků. Nejprve je charakterizován pracovněprávní vztah a všechny jeho náležitosti. Dále se práce zabývá právní úpravou péče o zaměstnance a navazuje praktická část, která přináší konkrétní poznatky ze společnosti RUBENA a.s. Závěr práce je zhodnocením získaných poznatků a porovnáním s právní úpravou problematiky péče o zaměstnance.
Legal aspects of care for employees in the business company Rubena a.s.
Keywords: labour-law relation; employment relationship; employees; employers; care for employees; pracovněprávní vztahy; pracovní poměr; zaměstnanci; zaměstnavatelé; péče o zaměstnance