Prodejní systém s implementací přímé platby prostřednictvím služeb třetích stran - Fišera, Radek (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce popisuje návrh a implementaci internetového rezervačního systému s možností přímé platby. Jedná se o rezervaci a nákup vstupenek na jednotlivá představení. Aplikace je napsána ve skriptovacím jazyce PHP a využívá relační databáze Oracle. Teoretická část popisuje technologie sloužící k tvorbě webových aplikací. Dále jsou popsány a zhodnoceny současné možnosti přímých plateb na internetu v závislosti na prodávaném typu komodit.
Selling system with implementation of direct payment
Keywords: rezervační systém; platební systém; PHP; Oracle; reservation system; payment system