Task server - Šulc, Pavel (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem práce je představit programovací jazyk Java EE, technologie Web Service a EJB. Dále vytvořit a zdokumentovat aplikaci běžící v kontextu aplikačního serveru, která bude zpracovávat časově a výpočtově náročné úlohy v podobě libovolné metody třídy napsané v programovacím jazyce Java. Tyto úlohy musí být možné řadit do prioritní fronty.
Task server
Keywords: Java EE; web service; EJB; SOAP; JAX-WS