Fundraising jako nástroj zvyšování ekonomické stability nestátních neziskových organizací poskytujících sociální služby - Školudová, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Hlavním tématem bakalářské práce je fundraising, jakožto nástroj zvyšování ekonomické stability nestátních neziskových organizací poskytujících sociální služby. Cílem bylo zmapovat přínos a roli fundraisingu v neziskových organizací. A následné zjištění, zda fundraising funguje jako přímá podpora ekonomické finanční situace neziskových organizací v České republice.
Fundraising as an instrument of raising economicals stability of non-profit organizations offering social services
Keywords: fundraising; fundraiser; Neziskové organizace; dotazníky; sociální služby; public relation; development people; non-profit ortanizations; Questionnaires; Social Services