Koncept strategického řízení vybraných dopravců v osobní železniční dopravě - Vavrušková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zabývá problematikou strategického řízení vybraných dopravců v osobní železniční dopravě v České republice. V rámci analytické části bude prostřednictvím SWOT analýzy a TOWS matice popsán aktuální stav strategického řízení vybraných železničních dopravců v osobní železniční dopravě. Na základě výstupů analytické části budu navržena opatření v rámci strategického řízení vybraných dopravců v osobní železniční dopravě. Navržená opatření budou následně zhodnocena.
The concept of strategic management of selected carriers in the passenger rail transport
Keywords: strategické řízení; SWOT; SMART; TOWS; železniční doprava; strategic direction; SWOT; SMART; TOWS; rail transport