Sociálně patologické jevy se zaměřením na kriminalitu mládeže - Kopecká, Petra (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá kriminalitou mládeže, především jejími příčinami a následně možnostmi její prevence.
The Social patologic phenomena with the specializacion in the criminality of the young
Keywords: mládež; Kriminalita; sociálně patologické jevy; projekt LATA