Úprava místních komunikací v blízkosti separačního dvora Horní Jelení - Bolehovský, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2012)
Předkládaná bakalářská práce se pokouší navrhnout provedení úprav nevyhovujícího uličního prostoru, tj. vozovky a chodníku v katastru obce Horní Jelení, v ulicích Hálkova a V Jezírkách. Její realizací se zlepší dopravní dostupnost k místnímu hřbitovu a k nově vybudovanému separačnímu dvoru, který je také tématem této práce. Práce najde praktické využití při územním plánování a nabízí tak možnost realizace této stavby v krátkodobém horizontu.
Reconstruction of two local roads nearby the recycling center in Horní Jelení
Keywords: vozovky; místní komunikace; chodníky; rekonstrukce; odstavné plochy; doprava v klidu; separační dvory; roads; local roads; pavement; reconstruction; parking; lay-by; recycling centres