Analýza systému hodnocení pracovního výkonu ve vybrané obchodní společnosti - Podhájecká, Denisa (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá problematikou hodnocení pracovního výkonu v konkrétním podniku. Cílem této práce je analýza systému hodnocení pracovního výkonu ve vybrané obchodní společnosti, shrnutí získaných poznatků metodou syntézy a na základě zjištěných poznatků navrhnout doporučení pro další vývoj společnosti.
Analysis of the Performance Evaluation System in the Selected Company
Keywords: řízení pracovního výkonu; hodnocení pracovního výkonu; pracovní výkon; motivace; motivační nástroje; performance management; performance evaluation; work performance; motivation; motivation tools