Použití čipových karet v městské a příměstské dopravě v Trutnově a okolí a možný rozvoj jejich funkcí do služeb regionu - Kuhnová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována odbavovacímu systému v regionu východních Čech hlavně v městě Trutnov a okolí. Zabývá se stávajícím odbavovacím systémem a dalším použitím čipových karet nejen v oblasti dopravy. Tím by se mělo dosáhnout zefektivnění používání čipových karet.
Use of chip cards in public and regional transportation in the city of Trutnov and its surroundings. Possible development of their functions for the services of the region
Keywords: chip cards; public transport terminal; Public Transport; transport cards; čipové karty; Odbavovací systém; městská hromadná doprava; dopravní karty