Online kurz výuky angličtiny - Fráňa, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření online kurzu pro výuku anglického jazyka. V práci se využívá databáze MySQL a skriptovacího jazyka PHP, dále také na některé prvky skriptovací jazyk JavaScript. Práce je rozdělena na dva samostatné celky. Webová stránka, která slouží jako marketingová prezentace kurzů, obsahuje e-shop a s tím spojené funkcionality. Webová aplikace, která je samostatným výukovým systémem, který je dostupný pro platící zákazníky. Není zapomenuto ani na administrativu a obě části mají pro své účely a funkce připravenou vhodnou správu.
Online English course
Keywords: mysql; php; web; online; mysql; php; web; online