Zefektivnění logistického systému ve vybraném podniku - Koledova, Irina (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na otázku zefektivnění logistického systému společnosti "Samaraněftěgaz" a.s., která se nachází v Rusku, ve městě Samara. Zabývá se též analýzou současné situaci na místním trhu ropných produktů a jejím dopadem na výsledky činnosti vybrané společnosti.
Streamlining logistics system in the company
Keywords: logistický systém; ropné produkty; "Samaraněftěgaz" a.s.; Rusko; logistics system; petroleum products; JSC "Samaraneftegaz"; Russia