Zajištění bezpečného provozu v podniku Pacific Direct, s. r. o. - Hušková, Miroslava (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřena na problematiku bezpečného provozu v podniku. První část je věnována základním pojmům z oblasti zajištění bezpečnosti, zákonům a institucím, které se touto problematikou zabývají. Druhá část se zaměřuje na podnik Pacific Direct, s. r. o.. V této části je charakterizován podnik a způsob zajištění bezpečnosti v podniku. Následně je provedena analýza, zhodnocení a doporučení.
Ensuring the safe operation of the enterprise Pacific Direct, s. r. o.
Keywords: management; podnik; hrozba; analýza rizik; bezpečnost; business; threat; risk analysis; security