Proces získání zakázky ve stavební firmě - Fischl, Vilém (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá procesem získání zakázky ve stavební firmě jako jedním z klíčových faktorů při snaze o dosažení její prosperity. Stručně je zde popsán celý postup zakončený podpisem smlouvy o dílo. Jako zdroj pro praktickou část práce slouží informace získané z konkrétní stavební společnosti.
Process of obtaining order in a construction company
Keywords: construction orders; public orders; construction companies; contracts for work; stavební zakázky; veřejné zakázky; stavební firmy; smlouvy o dílo