Finanční aspekty rozvoje silniční infrastruktury - Kampf, Rudolf (Univerzita Pardubice, 2003)
Autor v práci zpracovává metodiku pro řízení a hodnocení silničních infrastrukturních projektů s účastí privátního kapitálu. Popisuje a analyzuje různé hodnotící metody, navrhuje nejvhodnější a dává tak možnost co nejširší skupině uživatelů používat metodiku vhodnou k řízení a hodnocení infrastrukturních projektů.
Financial aspects of road infrastructure development
Keywords: silniční doprava; Infrastruktura; finanční operace; Analýza; vícekriteriální hodnocení; metoda Monte-Carlo