Návrh implementace přístupového systému na sportovní akce - Razimová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato diplomová práce popisuje přístupové systémy využívající biometrické metody. Teoretická část obsahuje rešerši přístupových systémů a jednotlivých biometrických metod. Dále práce analyzuje současné využití biometrie na veřejných místech v České republice i v zahraničí. Součástí práce je průzkum akceptace zavedení nového přístupového systému v konkrétním sportovním prostředí. Závěrečná část se zabývá návrhem implementace přístupového systému a analýzou aktuálního právního stavu s tímto systémem souvisejícím.
Proposal for the implementation of an access system for sports events
Keywords: biometrie; biometrické systémy; přístupové systémy; rozpoznávání obličeje; biometrics; biometric systems; access systems; facial recognition