Regionální marketingová komunikace společnosti Vivantis - Nejedlá, Andrea (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací společnosti Vivantis ve vztahu kuchazečům o zaměstnání.Práce je členěna do tří částí. V první části se jedná o teoretické vymezení problematiky marketingové komunikace. V rámci druhé části je provedena analýza současného stavu marketingové komunikace společnosti Vivantis ve vztahu k uchazečům o zaměstnání. V rámci třetí části jsou pak navržena opatření pro zlepšení marketingové komunikace ve vztahu k uchazečům o zaměstnání ve společnosti Vivantis.
Regional marketing communication of Vivantis company
Keywords: marketingová komunikace; internetový obchod; Vivantis; nábor zaměstnanců; marketing communication; e-shop; Vivantis; recruitment