Získávání a stabilizace zaměstnanců na pozici řidič ve společnosti PSOTA transport s.r.o. - Teplý, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zabývá problematikou získávání nových a udržováním stávajících zaměstnanců na pozici řidič ve společnosti Psota Transport s.r.o. Práce též obsahuje analýzu současného stavu, na kterou navazují návrhy a zhodnocení dalších možností pro dosažení cíle společnosti.
Recruitment and stabilization of employees in the position of drivers at PSOTA transport s.r.o.
Keywords: nákladní silniční doprava; personalistika; získávání zaměstnanců; stabilizace zaměstnanců; road haulage; human resources management; recruitment of employees; stabilization of employees