Vliv podniku Aliachem, a.s. - o.z. Synthesia na rozvoj Pardubického regionu - Zezulová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce pojednává o vlivu podniku na region, dokazuje jej matematickými metodami a stanovuje obecná kriteria pro vliv podniku na region.
Influence of Aliachem, a.s., cut plant Synthesia on the region of Pardubice developing
Keywords: podniky; Synthesia Pardubice; Region Pardubice; Regionální politika; rozvoj podniku