Motivace a stimulace zaměstnanců ve vybraném podniku - Tošovská, Martina (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na motivaci a stimulaci zaměstnanců, přičemž cílem je na základě analýzy této oblasti zhodnocení a navržení zlepšení situace v daném podniku. Teoretická část obsahuje definici klíčových pojmů z oblasti managementu, motivace a stimulace, které jsou následně využity v části praktické. V té je na základě dotazníkového šetření provedena analýza současné situace motivace a stimulace zaměstnanců ve vybrané společnosti, včetně navržení možných změn v dané oblasti.
Motivation and stimulation of employees in the selected company
Keywords: management; motivace; stimulace; teorie motivace; motivační faktory; pracovní spokojenost; management; motivation; stimulation; motivation theory; motivational factors; job satisfaction