Analýza výročních zpráv vybraných průmyslových podniků - Němcová, Petra (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu výročních zpráv vybraných průmyslových podniků. Předmětem teoretické části této práce je základní charakteristika výročních zpráv, jejich obsahu a souvisejících právních úprav. Část praktická se zabývá rozborem vybraných výročních zpráv za tříleté období. V závěru práce jsou zhodnoceny výsledky analýzy výročních zpráv.
Analysis of annual reports of selected industrial companies
Keywords: výroční zprávy; analýzy; účetní závěrky; zpráva o vztazích mezi propojenými osobami; zpráva auditora; annual reports; analysis; final accounts; report on related party relationships; auditor's report