Řízení procesních změn v EUROMEDIA GROUP, a.s. - Brunnerová, Nicole (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá řízením procesních změn ve společnosti EUROMEDIA GROUP, a.s. V první kapitole se nachází teorie řízení procesních změn. Druhá kapitola zahrnuje analýzu změny procesu skladování. Následně ve třetí kapitole je na základě teoretické části aplikována metoda řízení procesní změny do projektového plánu. A čtvrtá kapitola obsahuje zhodnocení projektového plánu interním auditem.
The process change management in EUROMEDIA GROUP, a.s.
Keywords: řízení změn; projektové metody; skladování; automatizace skladování; projektový plán; change management; project methods; storage; automation of storage; project plan