Analýza kvality přepravy a nabízených služeb v dálkové osobní železniční dopravě v ČR - Dvořák, Milan (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce se zabývá aktuální problematikou zvyšování kvality přepravy a nabízených služeb v dálkové osobní železniční dopravě. V práci je porovnána kvalita přepravy a nabízených služeb v dálkové osobní železniční dopravě v České republice se Slovenskem a Rakouskem. Autor diplomové práce navrhuje nové standardy kvality na podporu zlepšení kvality přepravních podmínek pro cestující v dálkové osobní železniční dopravě. Pilotním projektem byla zvolena trať mezi Prahou a Brnem.
Analysis of the quality of transport and services offered in long distance rail passenger transport in Czech Republic
Keywords: analýza kvality přepravy; standardy kvality; zákazníci; dálková osobní železniční doprava; dopravci; analysis of the quality of transport; standards of quality; customers; long distance rail passenger transport