Daňové úniky v České republice a státech Evropské unie - Šindelářová, Libuše (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá daňovými úniky v ČR, stínovou ekonomikou a daňovými úniky v EU.
Tax evasions in the Czech Republic and in the statues of the European union
Keywords: Daně; daňové úniky; daňové nedoplatky; daňové delikty; stínová ekonomika; Korupce; Česká Republika; Evropská Unie