Komunikační funkce veřejné správy v krizovém řízení - Šubrová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zaměřuje na komunikaci veřejné správy v krizovém řízení. Zabývá se jednotlivými orgány veřejné správy, krizovou komunikací, jejími specifickými rysy a také komunikací mezi jednotlivými složkami Integrovaného záchranného systému. Praktická část je zaměřena na zhodnocení výsledků dotazníkového šetření a jejím hlavním cílem je zjistit, zda činnost sboru dobrovolných hasičů v konkrétní obci je na dobré úrovni či nikoli.
Communication function of public administration in crisis management
Keywords: komunikační funkce; krizová komunikace; Integrovaný záchranný systém; sbory dobrovolných hasičů; veřejná správa; communication function; crisis communication; Public Administration; Integrated Rescue System; volunteer fire companies