Vybraný nástroj komunitní navigace mezi řidiči - Drdla, Pavel (Kongres STUDIO, 2017)
Příspěvek se věnuje progresivnímu nástroji pro sdílení informací mezi řidiči vozidel. Jde o stále rostoucí nástroj, využívající vzájemnou komunikaci a výměnu informací mezi řidiči. V příspěvku je provedeno srovnání s jinými nástroji a uvedeny výhody a nevýhody této komunikační navigace.
Selected community navigation tool among vehicle drivers
Keywords: Waze; vozidlo; navigace; informace; řidič; Waze; car; navigation; information; driver