Cost-benefit analýza v rámci vybraného podniku - Šafářová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2016)
Předmětem bakalářské práce "Cost-benefit analýza v rámci vybraného podniku" je zpracování cost-benefit analýzy v rámci Dopravního podniku města Hradce Králové, a.s., který plánuje investici do dvaceti pěti nových autobusů a rozhoduje se, jestli budou na CNG nebo elektrický pohon. Právě na tuto investici je zpracována CBA, ve které se stávající autobusy na naftový pohon použily jako status quo.
Cost-benefit analysis within the chosen company
Keywords: cost-benefit analýza; Dopravní podnik města Hradec Králové; plynové autobusy; elektricky poháněné autobusy; citlivostní analýza; Cost-benefit analysis; Public Transportation Company of the Town of Hradec Králové; natural gas-powered buses; electric bus; sensitivity analysis