Historie dopravního školství v České republice - Mazánek, Jan (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce je zaměřena na zmapování historie výuky v dopravním školství a výuky dopravních předmětů na školách jiného zaměření, např. strojních, stavebních, zemědělských apod.
Keywords: pedagogika; výuka dopravních předmětů