Analýza rizik v procesu výroby konkrétního výrobku - Horák, Karel (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou rizik v procesu výroby konkrétního výrobku ve výrobním podniku. Seznamuje s teoretickými východisky problematiky výrobního podniku a rizika. Na základě poznatků z obecné části byla vypracována analýza rizik. Podle výstupu z analýzy rizik byla navrhnuta vhodná nápravná opatření.
Risk Analysis in the Process of Production of a Specific Product.
Keywords: Riziko; analýza rizik; řízení rizik; výroba; podnik; Risk; Risk Analysis; Risk Management; Production; Company