Spektrofluorimetrické stanovení redukovaného glutathionu - Bárta, Pavel (Univerzita Pardubice, 2006)
Charakteristika, funkce a metody analýzy glutathionu. Spektrofluorimetrická detekce redukované formy glutathionu.
The spectrofluorimetric determination of the reduced glutathione
Keywords: glutathion; spektrofluorimetrie