Gymnázium Chotěboř - laboratorní práce z chemie - Kubátová, Jiřina (Univerzita Pardubice, 2010)
Přehled laboratorních prací pro čtyřletá a osmiletá gymnázia
Grammar school Chotěboř - laboratory work from chemistry
Keywords: gymnázia; Chotěboř; laboratorní práce; výuka chemie; high school; laboratory work; teaching chemistry