Komparace produktů vybraných pojišťoven - Křinková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2007)
V této práci jsem uvedla základní pojmy potřebné pro porozumění problematiky v pojišťovnictví. Dále jsem popsala produkty třech pojišťoven: Kooperativa, pojišťovna a.s., ČSOB Pojišťovna a.s. a Česká podnikatelská pojišťovna a.s., ze kterých jsem následně vybrala povinné ručení, které jsem na závěr porovnala dle ceny pojistného.
Comparison product of choice insurance company
Keywords: Pojišťovny; produkty; povinné ručení; pojištění; komparace