Prezentace dat orgánů státní správy a samosprávy na Internetu - Hošek, Aleš (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce shrnuje současný stav využívání Internetu orgány státní správy a samosprávy. Autor v novém zákoně o zveřejňování informací vidí možnost většího rozvoje tohoto technického vynálezu a proto v praktické části posuzuje vhodnost softwarových produktů, které by bylo možné použít při prezentaci dokumentů státní správy.
Presentation of public administration on the Internet
Keywords: počítačová komunikace; Internet; HTML; prezentační stránky; veřejná správa